Geschiedenis

Het Brabantse familiebedrijf Timmermans Infra BV is sinds april 2014 gevestigd in de plaats Nuland. Voorheen waren wij gevestigd in de plaats Geffen.

Door een zeer explosieve groei van de afgelopen jaren, is in het najaar van 2013 gestart met de bouw van een nieuw pand, op een nieuwe locatie. Voorheen zijn we in 1997 als eenmansbedrijf gestart als Adviesburo Timmermans en later Timmermans Infra Geffen BV.

Door de verhuizing van het bedrijf naar Nuland zijn wij verder gegaan onder de naam: Timmermans Infra BV.

timmermans Drilling van NU

Coen Verwolf: Bedrijfsleider Timmermans Drilling

“Timmermans Drilling is weliswaar een ander bedrijf maar heeft wel hetzelfde DNA als Timmermans Infra. Ook wij komen onze afspraken na en bieden klanten altijd de beste oplossing. Voor ons is het daarnaast belangrijk klanten en bewoners goed te informeren over wat wanneer gaat gebeuren. We doen bijvoorbeeld bewonersbrieven in de bus bij mensen zodat ze zich
voor kunnen bereiden op eventuele overlast. En misschien wel het belangrijkst: we doen het samen.”

Timmermans Drilling werkt natuurlijk voor de projecten van Timmermans Infra, maar biedt zijn diensten ook nadrukkelijk aan andere partijen in de markt aan. Het aantal bedrijven dat zich specifiek richt op drilling is nog relatief klein en de vraag naar horizontaal ge­stuurde boringen (HDD) groeit. Er liggen dus zeker kansen die ik graag wil verzilveren.

Ons team bestaat uit zeer ervaren professionals die al geruime tijd werkzaam zijn in de branche. Hun expertise en betrokkenheid dragen bij aan het succes van onze projecten. We zijn bereid om elkaar te ondersteunen en te streven naar succes. “Ik heb dan ook het volste vertrouwen in ons team en onze capaciteit om te blijven groeien en succes te behalen.”

Meer informatie? 
Neem contact met ons op. Coen Verwolf, bedrijfsleider Timmermans Drilling B.V.

Afspraken nakomen

flexibel

Flexibiliteit

Transparantie

Ontzorgen

Ons kun je vast en zeker een keertje tegenkomen in de buurt

Maak kennis met team Drilling BV. Een hardwerkend team met verschillende functies, maar waar de samenwerking vloeiend en soepel verloopt. Naast het harde werken tijdens de lange dagen die we maken, is er ook ruimte voor gezelligheid en een grapje op zijn tijd.

ONS Machinepark

Timmermans Drilling beschikt over een machinepark voorzien van de nieuwste technologieën. Dankzij onze diverse boormachines, met capaciteiten van 10, 12, 18 en 45 ton, en het daarbij behorende materieel, kunnen wij horizontaal gestuurde boringen van aanzienlijke lengtes realiseren.

Onze moderne apparatuur stelt ons in staat om met precisie en efficiëntie te werken, wat essentieel is voor de complexiteit en variëteit van de projecten die we aannemen. Of het nu gaat om kleine tot middelgrote boringen of om grootschalige industriële projecten, ons machinepark is uitgerust om elke uitdaging aan te gaan.

Met Timmermans Drilling kiest u voor innovatie en kwaliteit, ondersteund door een team van ervaren professionals die zich inzetten voor het leveren van de beste resultaten.

Machinepark Timmermans Drilling
Machinepark Timmermans Drilling
Machinepark Timmermans Drilling
Machinepark Timmermans Drilling
Machinepark Timmermans Drilling

Certificaten & erkenningen

Onze gerealiseerde (én nog te realiseren) doelstellingen, maatregelen en energiebeleid hebben geresulteerd in onderstaande certificaten, rapportages en erkenningen.