Realiseren boringen van A tot Z

Timmermans Drilling is gespecialiseerd in het realiseren van HDD gestuurde boringen. We beschikken over diverse boormachines van verschillende klassen, waarmee we boringen kunnen realiseren van 20 tot wel 800 meter lang en alles wat daar tussen zit.

Gestuurde boringen zijn ideaal voor het ondergronds aanleggen van: waterleidingen, gasleidingen, elektriciteitskabels, glasvezelkabels, telecomkabels, datakabels en riolering.

Naast dat Timmermans Drilling boringen realiseert begeleiden wij ook de klant van A tot Z en denken wij graag mee aan de voorkant om tot het gewenste resultaat te komen; van het inkopen van de materialen tot het aanvragen van de vergunningen en het afstemmen van de werkzaamheden op locatie. Alles is mogelijk. 

  • Onze medewerkers leveren professioneel maatwerk. Zij beschikken over een up to date machinepark met HDD boormachines waarmee wij de gestuurde boring realiseren.

  • Bij het zorgvuldig voorbereiden, uitvoeren en afwikkelen van iedere opdracht staan kwaliteit, veiligheid en milieuzorg voorop. Timmermans Drilling biedt oplossingen waarbij altijd gestreefd wordt naar een minimale belasting van het milieu. Met behulp van HDD boortechnieken en gebruik van de juiste apparatuur blijft de schade aan de omgeving minimaal.
  • Timmermans Drilling levert maatwerk en heeft uitsluitend vakmensen in dienst, met jaren ervaring in het uitvoeren van gestuurde boringen.

  • Timmermans Drilling voert voor u een gestuurde boring uit met de vertrouwde hoogstaande kwaliteit die onze opdrachtgevers van ons gewend zijn.

  • Voor gestuurde boringen maken onze boormeesters gebruik van de nieuwste apparatuur zoals hoogwaardige boormachines en digitaal meetapparatuur. Onze organisatie kan zich moeiteloos aan vrijwel alle omstandigheden aanpassen.

  • We beschikken over het VCA** certificitaat, CKB Certificaat en over de erkenning van ProRail voor Spoorse Boringen voor subcategorie S-A en S-B.

     

Onze disciplines

Boringen van A tot Z

Timmermans Drilling is gespecialiseerd in gestuurde boringen (HDD) en het aanleggen van ondergrondse infrastructuur.

Engineering

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, coördineren en voorbereiden van sleufloze kruisingen, waarbij elk aspect van het proces zorgvuldig wordt beheerd, van concept tot voltooiing.

Voorbereiding

Naast het zorgvuldig uitvoeren van de HDD boringen denken wij ook graag mee aan de voorkant van een project. Samen met de klant tot een goed uitvoerbaar ontwerp komen en waar nodig ontzorgen.

Leidingwerken en kabelwerken

Allround en innovatief in het aanleggen en monteren van kabel- en leidingwerken.

Afspraken nakomen

flexibel

Flexibiliteit

Transparantie

Ontzorgen

Certificaten & erkenningen

Onze gerealiseerde (én nog te realiseren) doelstellingen, maatregelen en energiebeleid hebben geresulteerd in onderstaande certificaten, rapportages en erkenningen.